یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ , ۱۲:۳۱:۰۱
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۲/۲/۱۱ ساعت ۱۳:۳۷
لینک کوتاه مطلب:

فرماندار مریوان صبح امروز از پروژه مرکز رشد شهرستان بازدید کرد

دکتر احمدی فرماندار مریوان صبح امروز از پروژه مرکز رشد شهرستان بازدید و از نزدیک در جریان پیشرفت فیزیکی این مجموعه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری :دکتر احمدی فرماندار مریوان در بازدید از پروژه پارک علم و فناوری شهرستان خواستار شناسایی استعدادهای برتر شهرستان شد و افزود؛  قطعا راه‌اندازی این ساختمان ۷ طبقه نشان از خلاق و کارآفرین بودن جوانان این شهر دارد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و طبیعی شهرستان مریوان افزود: امیدواریم مسئولان شرکت‌ها و کارشناسان این مرکز با همکاری دانشگاه‌ها، آموزش و پروش و دیگر ادارات نخبه‌های هر رشته و حوزه را شناسایی و زمینه پرورش آن‌ها را فراهم نمایند

فرماندار مریوان با اشاره به ضعف زیرساخت‌های صنعتی در مریوان و لزوم جذب سرمایه‌گذاران گفت: یکی از اهداف های ما جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان است و خود به عنوان نماینده دولت در شهرستان حاضرم شخصا پیگیر امور این عزیزان باشم.

احمدی بر ضرورت کمک به شرکت های دانش بنیان برای تجاری‌سازی فعالیت‌هایشان تاکید کرد و گفت: باید شرکت‌هایی را که به مرحله تجاری‌سازی نرسیده‌اند را با پرداخت تسهیلات و اعتبارات مورد نیاز حمایت کنیم تا فکر و خلاقیت‌شان به مرحله خدمت به مردم و عرضه در بازار برسد.

فرماندار مریوان عمده مشکلات واحدهای فناور را کمبود فضای فیزیکی عنوان کرد و اظهار داشت: تمامی تلاش خود را برای رفع این معضل به‌کار خواهم بست و برای این کار لازم است تا پایان هفته دولت پروژه احداث ساختمان پارک علم و فناوری شهرستان مورد بهره برداری قرار گیرد.

پارک علم و فناوری مریوان با زیر بنای ۲۰۰ متر مربع در ۷ طبقه و با اعتبار بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان در حال احداث است